Jan 20 2013
nyanser_50fbb5b8ddf2b30b2d04e123
Färgsättningen för våren och sommarens mode går delvis i starka kulörer. Tänk neon, klarblått, turkost och knallgult. Kör ton i ton, olika nyanser eller som accentfärg. Färgerna återkommer genom de flesta plaggen och vill man inte våga sig på starka färger i plagg så tycker jag att man definitivt bör göra det på en accessoar.

 

aztec_50fbb5d7e087c35e88433040
En trend som slog stort förra året och som lever kvar än är aztec-trenden. Själv hakade jag på den förra året och trivdes förvånansvärt bra i mönster och färg. Det härliga med aztec är att det finns något som funkar för alla. Vill man köra på mitt stuk så matcha enkelt och med neutrala färger. Den modiga kör all in i vanlig ordning. Vänskapsarmband, shorts, bomberjackor, klänningar, tunikor, ja you name it och det finns med aztecmönster.