Jan 11 2013
sporty_50f03f49ddf2b31619338baf
En av trenderna som lever kvar till våren är den sportiga varianten. Vill man så kör man all in sporty spice eller så bryter man av trenden med mer neutrala plagg. Exempel på all in är att bära collagetröjan med den dressade sportbyxan tillsammans med ett par sneakers. Vill man bryta av trenden så bär en finare topp/blus till byxorna och bryt av med klackar eller varför inte collagetröjan tillsammans med slitna jeans och ett par converse. Själv tycker jag att båda alternativen är fina men kommer säkerligen att satsa på sport i kombination med jeans, skinnjacka och converse.
pattern_50f040fc9606ee02b7f5e965
Ytterligare en trend som lever kvar till våren och som fullkomligt exploderar ut i nya varianter är mönster i alla dess former. Leopard, kamouflage, blommigt och randigt är de mönster som är återkommande inför varje säsong. Men nu till våren ser vi mer av dalmatiner, kors, dödskallar och abstrakta mönster. Accessoarer, jackor, toppar, klänningar eller byxor. Bara att välja det som känns bäst. Den riktigt modiga mönstermatchar men gör det med stil. Skillnaden mellan fashion och allmänt tacky är hårfin när det kommer till vissa mönster.

Hoppas ni gillar första delen av mitt lilla trendreportage 🙂