Jan 09 2013
img_7363_50ed6afa9606ee2da51b734c
Tänkte visa upp nyårsboxen från Glossybox, alltså den specialbox man fick köpa utöver sin prenumeration. Boxen innehöll ett läppglans från Kryolan, nagellack från Nails Inc, cheeck + lip tint från Model CO, mascara från M Beauty och slutligen en palett från NYX. Som bonusprodukt fick man en liten necessär och i övrigt då fem produkter i fullsize.

Jag har hunnit testa nagellacket som ni redan fått se. Har inte testat märket Nails Inc innan men jag kommer definitivt att testa någon mer färg från märket för det var grymt. Målade på lacket på nyårsafton och tog bort det idag. Visst hade det börjat nötas på tipparna men wow vilken hållbarhet (med under/överlack). Mascaran har jag också testat men det var ingen höjdare. Resten är otestat men jag är ändå nöjd med boxen. Stort plus för att den är guldfärgad.

Någon mer som beställde nyårsboxen?