Jan 10 2013
namnlost1_50ee880a9606ee4ca23af7cf
1. Jeans, ISSUE 1.3 // T-shirt, GINA TRICOT // Heels, H&M // Väska, GINA TRICOT // Kavaj, H&M // Sneakers, NIKE  ¦  2. Kavaj, H&M // Väska, TOPSHOP // Boots, DINSKO //  Heels, H&M // Klänning, LINDEX
Rebecca eftersökte lite inspiration inför lite festligheter i helgen. Jag har utgått från en kornblå kavaj efter önskemål och kombinerat ihop två day & night kollage. Själv skulle jag gärna dra på mig ett par boyfriendjeans, en t-shirt och kavaj till både vardags och fest. Byter man skor och accessoarer efter tillfälle så tycker jag att det fungerar. Likaså med en klänning som går att dressa upp alternativt ner. Jag har tidigare gjort kollage med kavajer och som jag fortfarande tycker fungerar. Hittas här, här och här.
Hoppas detta gav lite inspiration!