Dec 20 2012
img_6982_50d34e87e087c3788daeb3c6 img_6996_50d34e95ddf2b34931000186
För ett par veckor sedan slog jag till på en klocka från Ur & Penn. Modellen påminner rätt mycket av modellerna hos Michael Kors och Marc Jacobs som jag gillar så mycket. Enkel och silvrig. Jag använder den inte så ofta då jag lätt glömmer av mina klockor men också för att jag jobbar där jag jobbar. Vill ju inte bära konkurrentens produkter på min arbetsplats.

Och när vi ändå är inne på Ur & Penn så tycker jag att det är himla tråkigt med den dåliga servicen som återfinns i butiken här i Kalmar. Jag har flera gånger lämnat butiken i ren protest över servicen. Klockan ovan var mitt sista köp från Ur & Penn. Kanske är det för att jag själv jobbar i butik som jag förväntar mig en viss nivå personalen. Jag tycker dock att det är en självklarhet att man hälsar på sina kunder samt att man visar att man gärna hjälper till om kunden så önskar. Hur ser ni på servicen i butikerna ni går i?