Dec 18 2012
img_7203_50d03665ddf2b37128000f6a
På Attitude-mässan i november fick jag en lite goodibag av Goldwell med några av deras senaste produkter (gåva). Det jag fick var schampo och balsam från ”Dualsenses”-serien som är för ”blondes & highlights”, ett hårspray som ska bevara stylingen från fukt samt deras hårolja ”elixir”. Jag måste vara ärlig och säga att jag har testat dyra frisörprodukter innan men inte varit nöjd så jag hade faktiskt inte några höga förväntningar på schampot och balsammet. Har dock använt det i en månad nu tillsammans med oljan efter dusch och WOW. Mitt hår mår så mycket bättre. Det är lätt att kamma ut efter tvätt trots att jag nu precis har lagt i lite nya slingor. Till och med min frisör märkte av en kvalitets skillnad på mitt hår. Jag är supernöjd och måste beställa hem nya flaskor inom kort. Sprayet har jag inte testat ordentligt så den har jag inte så mycket att säga om. Over all tummen upp!

Vad använder ni för produkter?