Dec 15 2012
img_7302_kopia_50ccb0f2ddf2b330fd001c8a
Här kommer tio avslöjanden om mig som ni kanske inte visste om:
1. När jag var liten var min högsta dröm att bli polis. Den utvecklade sig senare till att jag mer än gärna ville jobba på fängelse. Kumla och Hall var de två jag drömde om som arbetsplats.
2. Jag är vänsterhänt. Min migrän sitter på vänstra hjärnhalvan. Mitt vänstra öga är större än det högra. Min vänstra fot är längre än den högra. Min kropp är lite vänstervriden med andra ord.
3. Jag hatar spindlar. Oavsett storlek – det är det vidrigaste som finns.
4. Jag är fruktansvärt envis och brutalt ärlig, vilket kan vara både bra och dåligt.
5. Jag har ingen kontakt med mina föräldrar. Ett aktivt val i mitt liv som har fått mig att må så mycket bättre.
6. Jag gillar inte när människor tittar på mig. Det gör mig obekväm.
7. När jag var 18 år åkte jag och en buss full med killar ner till Kristianstad för att mönstra. Jag klarade inte fystestet och fick därför inte göra lumpen.
8. I trean på gymnasiet skrev jag ett projektarbete om män och kvinnors jämställdhet inom försvarsmakten. Efter att ha kontaktat ett antal regementen i Sverige hamnade jag på P4 i Skövde där jag levde lumpenliv i en vecka. Stridsvagnar, helikopter och uniform. All in.
9. Min allra första klänning köpte jag 2006 när jag började jobba på Lindex. Den var brun med svarta blommor på. Svinful idag men då älskade jag den konstigt nog. Det var början på min förälskelse för klänningar.
10. Scary Movie är min absoluta favoritfilm. Kan den utantill – true story!
Hoppas ni gillade inlägget och berätta gärna något otippat om dig själv!