Oct 19 2012

senast_overforda23_508170d39606ee0355b29632 senast_overforda22_508170c6e087c32296ffe232

Jag älskar böcker. Även om jag nu som student inte läser lika mycket som innan så är böcker ändå något jag gärna lägger pengar på. Jag älskar känslan av att få stoppa in lite nya böcker i bokhyllan. För någon vecka sedan så berättade jag ju att jag skulle vilja läsa Fifty Shades – trilogin men önskelistan kan göras längre. För det första så behöver jag Harry Potter böckerna. Har den sista så de andra måste jag köpa.
Jag har också blivit lite sugen på att läsa Johan Theorins böcker som utspelar sig på Öland. Skumtimmen har ju precis spelats in på Öland och här i Kalmar. Om jag inte är helt fel ute så hamnar den på bio under nästa höst. Tycker att det tillför lite extra spänning till böckerna om de utspelar sig i närområdet. Det är faktiskt anledningen till att jag vill läsa Karin Wahlberg´s böcker om kommissarie Claes Claesson, då dessa utspelar sig i Oskarshamn. Staden som jag är uppvuxen i. Läste en av hennes böcker för ett par år sedan och det är så spännande när man vet vilka gator hon skriver om osv. Jag levde mig in mer i boken. Funderar lite på Lars Kepler också eller Haruki Murakami, kan det vara något? Har ni lite schyssta boktips?