Oct 07 2012

otherstories_atelier_highres_5071777ee087c33d4f2c9fee

Har ni hört talas om H&M´s nya märke och butikskedja ”& Other Stories”? Det är ett nytt butikskoncept från H&M som kommer att lanseras under våren i utvalda städer och den här gången riktar sig butikerna enbart till kvinnor. Märket kommer också att kunna köpas online. Vad tror ni om det nya konceptet?
”& Other Stories vill inspirera modeintresserade kvinnor att klä sig i det som känns rätt och speglar deras personlighet genom att samla allt för hela looken under ett och samma tak. För oss är skor, väskor, smycken, underkläder och skönhetsprodukter en lika stor del av stilen som kläder.”
”Kollektionerna byggs kring olika ”fashion stories” med vitt skilda uttryck. Med en bredd från avskalat och maskulint skräddat till detaljrikt och feminint chict ger vårt sortiment oändliga stylingmöjligheter. Omsorgsfullt valda material och stor vikt vid detaljer är viktigt vid utformningen av varje produkt. & Other Stories ambition är att skapa varaktiga favoriter för alla plånböcker.”