Oct 16 2012

daynightokt_507d3251ddf2b324180014de

Day: Tröja, Lindex // Boots, Primeboots // Klocka, Cocoo // Väska, Balenciaga // Klänning, Isabel Marant
Night: Klänning, Isabel Marant // Ringar, H&M // Kavaj, Gina Tricot // Stövletter, H&M // Väska, Monki

Inget fan av Isabel Marant men visst finns det någon enstaka godbit, som klänningen ovan. Den får mer än gärna bo i min garderob. Till vardags tycker jag att det är fint att matcha klänningar med stickade tröjor så att man ger intrycket av att man bär en kjol. Pärlorna på tröjan från Lindex blir en fin kontrast till det mörka i klänningen. Ett par boots är min vardagsmelodi och tillsammans med en färgglad väska samt en fin klocka i silver så är looken komplett. Till kvällen skulle jag matcha klänningen med en kavaj som slår i silvermetallic, ett par stövletter med det där lilla extra, maffiga silveringar samt en rolig kuvertväska. Underbar kombination.
Tumme upp – Tumme ner?