Sep 11 2012

senast_overforda33_504f74b09606ee5e1d5cf877

Godkväll kära ni! Sitter med näsan i min kurslitteratur och försöker förstå vad denna kurs egentligen går ut på. Är något förvirrad men förhoppningsvis så fungerar snart hissen igen, om ni förstår vad jag menar. Hur som haver, fastnade inne på adlibris tidigare idag och sökte omkring på intressanta böcker. De ni ser ovan ligger nu högst upp på min most wanted list. Är det inte konstigt att man vill köpa hem kurslitteratur för att läsa de som ”vanliga” böcker? Well sån är jag just nu. Tänker rätt mycket på b-uppsatsen som vi ska skriva senare i höst och även på en del framtida kurser som jag längtar så till. Jag har så mycket jag vill läsa om, skriva om och uppleva. Så mycket jag vill forska kring att min hjärna nästan blir överbelastad.
Det är i stunder som dessa när jag blir eld och lågor över exempelvis sinnesmarknadsföring som jag känner att jag är på rätt plats i livet. Jag ska verkligen försöka ta med mig den känslan genom min nuvarande kurs som jag inte alls uppskattar och förhoppningsvis så orkar man lite till. Det är bara två år kvar till examen och jag blir helt pirrig i magen vid tanken på vad som väntar härnäst i livet!

 

Hur ser er framtid ut?