Sep 24 2012

namnlost-1_5060543bddf2b3756e0000d0

Jag nämnde ju för ett par dagar sedan att jag tänkte ändra om min vårtermin. Efter att ha fått svar på en del funderingar från både min studierektor samt CSN tänker jag nu dela med mig av mina planer. Högst upp ser ni de fyra kurserna som ingår i mitt program och som vi ska läsa i vår. Kurserna läses på 100% och i Kalmar. Eftersom jag i framtiden gärna vill jobba inom e-handel har jag tänkt byta ut mer eller mindre hela vårterminen, så att jag får läsa sånt som jag anser passa mig och min examen bättre. Det vill säga kurserna under det röda strecket.
Jag kommer att behålla min plats på logistiken här i Kalmar och sen läsa tre kurser på distans. Dessa kurser kommer att läsas samtidigt då de inte ligger på 100%, men tillsammans blir de ju 100% studier. Under en kort period kommer jag också att läsa 200%. Det kommer att bli tufft, men oj så roligt. Det här är ju verkligen det jag vill syssla med så jag tror nog att det kommer att vara värt det. Dessutom behåller jag min plats på mitt program så sista året läser jag som vanligt. Om jag inte ändrar något även där haha. Så nu håller vi tummarna för att jag kommer in på distanskurserna så att jag kan få den absolut bästa terminen i mitt liv!
Hoppas någon tycker det är lite intressant att läsa om mina val!