Sep 04 2012

img_5594_504620d7ddf2b3072200060c

Så har vi idag haft introduktion till Business Relations 7,5hp. Kursen är på engelska. Föreläsningar, uppgifter, presentationer och tenta. På engelska. För att vara brutalt ärlig så vill jag skrika mig hes av prestationsångest och av känslor som inte ens går att sätta ord på. Jag får svettningar likt en klimakterietant vid blotta tanken på att presentera ett arbete – muntligt – på engelska – själv! Jag som får panik vid ett vanligt seminarium. Dessutom har vi blivit indelade i grupper med människor jag aldrig förr har pratat med. Kan tyckas vara roligt och givande för vissa. Själv är jag otroligt blyg, nervös, reserverad och tyst i nya sällskap. Jag gillar inte att bli ”påtvingad” nya människor. Jag är fruktansvärt introvert. Den här kursen kommer att testa mig både en, två och kanske tre gånger. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha sagt på med det här inlägget. Men kanske finns det någon som känner igen sig i känslan och som förstår? Om inte annat har ni precis fått lära känna en annan sida av mig.