Jun 19 2012

1238_armband-028-new_4fe0348b9606ee1a2e000030

Ingen har väl missat att Missoni designar en kollektion för Lindex och Rosa Bandet, nu har det släppts bilder på det rosa armbandet där 50 % av försäljningspriset skänks till forskningen om bröstcancer. Det rosa armbandet ingår som en del i Missonis och Lindex gemensamma smyckeskollektion som Lindex lanserar den 25 september. Kollektionen innehåller halsband, örhängen och armbandet i ytterligare två färgställningar. Det ”rosa armbandet” kommer dock att börja säljas först den 1:e oktober som en del i rosa månaden.– Symbolen för Rosa Bandet har varit viktig i vår design av armbandet. I Missoni Lindex rosa armband är det två rosa band som möter varandra i modern och vacker design. Hantverket, med det äkta lädret är också viktigt och ger en feminin känsla som passar alla generationer kvinnor, säger Lea Rytz Goldman, design och inköpsdirektör på Lindex.

Jag kommer definitivt att köpa ett armband, precis som jag gjorde förra året. Will you?