May 03 2012

1262_w40_fit_03_201009514

Den 4 oktober 2012 lanserar H&M en accessoarkollektion designad av Anna Dello Russo – legendarisk moderedaktör och välkänd stilikon inom modebloggvärlden. Anna Dello Russo är flitigt dokumenterad av modefotografer och upphör aldrig att förvåna med sina extravaganta outfits som gjort henne känd över hela världen. Kollektionen präglas av lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil. Samarbetet lanseras som sagt den 4 oktober 2012, under de internationella modeveckorna, och kommer att finnas i cirka 140 H&M-butiker världen över och online. I kollektionen ingår smycken, solglasögon, skor, väskor samt en resväska – glamourösa och prisvärda accessoarer för en unik och personlig stil.

Anna Dello Russo är ju minst sagt en färgstark personlighet så det ska bli intressant att se hennes kollektion även om jag förmodligen inte kommer att köpa något. Vad tror ni om samarbetet?