Apr 20 2012

shopping_199203952

Ovan ser ni ett par nyheter som har fått flytta in hos mig senaste tiden. De vita tröjorna är från BIK BOK och köptes för mitt presentkort jag vann. Har inte hunnit inviga den hålstickade än men den andra vita har redan hunnit bli väl använd. Borde köpa fler färger. Just nu älskar jag att styla den över mina sommarklänningar.Övriga tre (samt en annan svart tröja som inte kom med på bild) är från H&M. Klänningen älskar jag och vill gärna ha den i blått också. De andra plaggen har jag fyndat på H&M´s rea (online) och är himla nöjd med mina kap. Den randiga har blivit väl använd och den svarta tröjan ni ser ovan med siden framtill är från mitt älskade H&M Trend. Har kollat på den i evigheter och när den hamnade på halva priset kunde jag inte stå emot längre. Jag ångrar mig inte! Nya garderobsfavoriter hela högen!