Apr 02 2012

stilspaning_196578320

Scarfprint, eller scarfmönstrat som det faktiskt heter på svenska, är en trend som har fått ett rejält uppsving denna vår. Trenden dominerade D&G´s catwalkvisning i höstas och nu kan man hitta prisvärda alternativ hos budgetkedjorna som exempelvis Topshop och H&M. För den vågade kan man köra på scarfmönstrat från topp till tå men personligen tycker jag att det är finast med ett mönstrat plagg åt gången. I kollaget ovan har jag valt att sätta ihop en vardagschic outfit där de mönstrade byxorna från H&M får sticka ut. Till byxorna hade jag matchat en vit enkel topp som den ovan från Lindex och ett par helvita Converse. Ett tips är också att försöka fånga upp någon färg i det mönstrade plagget som man sedan kan applicera på sina accessoarer, i detta fall en gul cambridgeväska (elsaleonie.se) och en vit klocka från Marc By Marc Jacobs. Hur matchar du trenden? 

Min andra stilspaning för blogg.se/stil ligger nu uppe på sidan. Hoppas ni gillar den ♥