Mar 17 2012

weekday_kostaboda_ll_press_194245717 weekday_kostaboda_aj_press_194245741

Weekday har ju gjort en rad samarbeten med designers under åren, bland annat Carin Wester och Nakkna. Nu lanserar dem snart ett nytt samarbete och denna gång med Kosta Boda. Det är glaskonstnärerna Åsa Jungnelius och Ludvid Löfgren (Kosta Boda) som har skapat sex glasfigurer i unika färger för Weekday. Figurerna kommer att kosta mellan 300 – 3000 kronor och finns i Weekdays butiker från och med maj 2012.Jag smäller av! Hur många gånger har jag inte tjatat om min kärlek till Åsa Jungelius glaskonst?! Fick ju ett läppstift av mina svärföräldrar i födelsedagspresent, som kanske är det finaste jag äger. Nu vill jag ju så klart ha dessa upphottade varianter från samarbetet. Döskallen hade också kunnat få flytta hem! Why god why bor jag inte i Stockholm, Malmö eller Göteborg?!