Mar 08 2012

namnlost-13_193292608

Godmorgon världen! I dag släpps ju Marnis kollektion för H&M och jag var inne på hemsidan redan vid åtta. Sen stängde dem ju ner sidan en kvart innan släppet och jag har nu suttit och uppdaterat sidan sen tio utan att lyckas komma in igen. För en gångs skull så känner jag att det faktiskt finns något jag vill ha, väldigt frustrerande. Har sett att en del grejer redan har hunnit komma upp på tradera och det retar mig till vansinne! Tycker att det är oförskämt fult att lägga upp sakerna där till hutlösa överpriser bara för att tjäna sig en summa. Då tycker jag det är bättre att man låter bli att klicka hem sakerna om man nu inte vill ha dem själv så att vi som faktiskt vill ha något får en chans att komma in på sidan. Så nu fick jag det sagt också! Har ni fått tag på något?