Mar 07 2012

img_3858_192812835 img_3860_192812884

I förra veckan fick jag min andra box från Glossybox.se och jag föll som en fura för den rosa asken. Är himla svag för fina askar nämligen! Min box innehöll den här månaden:

♥ Anti-stress cream – Dr: Babor
♥ Sheer lustre day moisture – Murad
♥ Skinny eye liner – Eyeko
♥ Beach tint – Becca (läppcerat)
♥ Lash extensions – Jelly Pong Pong

Personligen tyckte jag bättre om min första box då jag upplever denna som väldigt tråkig. Dessutom fick jag två produker i förra boxen från Murad och Eyeko så det var inte så kul att få det den här månaden också. Jag hade visserligen i mina omdömen skrivit att jag gärna testar flera produkter från både Murad och Eyeko men kanske inte direkt efter första boxen. Jaja, jag har inte räknat ut värdet för boxen men tror det landar kring 800-900:- och jag betalade 139:- Nöjd, nej inte direkt. Värt, ja absolut. Testa en box till, japp! Läs mer om Glossybox här.