Jan 25 2012

namnlost-7_186189654

Tröja, H&M / Kostymbyxor med skinndetaljer, H&M Trend / Pumps, EUROSKO 

Jag verkar ha drabbats av någon form prestationsångest med tillhörande skrivkramp. Kan verkligen inte få igång mitt skrivande på vår rapport, vilket är väldigt frustrerande för är det något jag faktiskt är duktig på så är det stora skrivprojekt. Hoppas jag kommer igång snart. Annars så har jag haft mina tankar på lite andra håll idag och har känt mig en aning down. Men efter ett samtal med finaste Anna så känns det bättre. Jag är kanske inte helt ute och cyklar i mina funderingar. Jag finner det helt magiskt att någon som man aldrig har träffat kan ge en så mycket energi. Anna är verkligen en fantastisk människa och jag hoppas att vi någon gång i framtiden får en chans till att träffas!

Trevlig kväll mina fina ♥