Jan 19 2012
Din stil i en mening? Klassiskt med både rockigare och manligare influenser.
Stilförebild? Alltid Emanuell Alt. Men en nybliven favorit har blivit Ashley Madekwe. Galet snygg, precis min stil på kläder och lite för många väskor från Balenciaga för att det ska vara rättvist.

no-1_185167903

Ashley som är med i min nya favoritserie, Revenge.
 
Vad inspireras du av i vår? I vår hämtar jag min inspiration där jag alltid hämtar den. Streetstyle-bloggarna, ZARA`s lookbooks, systrarna Fahrman samt Ashley här ovan.
Favoritdesigners/favoritmärken? Marc By Marc Jacobs, H&M Trend och ZARA.
Vad tror du på inför våren? För min egen del blir det mycket lågskor kombinerat med kostymbyxor och snortajta jeans. Klassiskt, rockigt och androgynt är mina ledord.
Det bästa basplagget i vår? Ankelkorta jeansen.
Färger i vår? Jag håller mig till min färgskala, dvs svart, vitt, marinblått och denim. Kanske att jag tar på mig något ”skrikigare”.
En idealoutfit i vår? Något liknande den på bilden nedan. Söta klänningar som matchas med den ruffigare stilen. Men även kostymbyxor/ankeljeans tillsammans med skjortor och brogues.

rockchic_183439706

Klänning, Vero Moda / Väska, Topshop / Skinnjacka, H&M Trend
/ Solglasögon, H&M / Ring, Topshop / Boots, Topshop
 

Skor eller väskor? Skor skor skor!
Do’s and dont’s? Do´s: Skjortor, brogues, kavajer, boots, klackar, ankeljeans och materialmix. Dont´s: Fjäderöronhängen, fjäderhalsband, snippekorta jeansshorts och neongult.
Ditt senaste köp? Tre par skor, blommiga jeans, prickig topp och jeansskjorta.
Fyra saker på vårens önskelista? Den perfekta vita skjortan, slitna boyfriendsjeans, silverbrogues och nya solbrillor.


Gjorde denna lista i höstas (här hittar ni den) och tänkte att jag skulle göra en för våren också. Gör den gärna ni med, länka gärna till den så att jag kan ta en titt.