Jan 08 2012

partychic_183439393

Kavaj, Topshop / Väska, Mango Nelly.com / Armband, H&M / Pumps, Topshop

rockchic_183439706

Ryggsäck, Topshop / Solglasögon, H&M / Ring, Topshop / Skinnjacka, H&M / Boots, Topshop

preppychic_183439961

Kavaj, H&M / Pärlhalsband, Nelly.com / Flats, Topshop / Väska, Friis & Co 

Till mitt första ”mix&match-inlägg” valde jag att matcha den fantastiska klänningen från Alexa Chung for Vero Moda. Måste verkligen ha denna klänning. Ovan ser ni tre olika stilar som jag matchat in den i. Dessa tre stilar är nog också lite hur man kan beskriva min stil. Framför allt ”preppy chic” och ”rock chic”. Själv håller jag mig alltid den mer smyckeslösa stilen som ni kan se. Även om jag tycker att det är så grymt snyggt med smycken så lyckas jag aldrig matcha så bra med just smycken.

Vad tycker ni?