Dec 31 2011
BÄSTA KÖP:

rimg0003_168257921

1. Min väska från Marc By Marc Jacobs. Beställde den från shopbop och leveransen tog bara två dagar. Åh vad jag älskar denna väska, helt klart årets bästa köp.
2. Mina svarta boots från Clarks. Jag tror att dessa är dem skönaste skorna jag äger. Har använt dem flitigt sen jag köpte dem och så fort dem har gjort sitt kommer jag att köpa ett nytt par.
3. Min kuvertväska från Kappahl. Den är perfekt på alla sätt och vis. Älskar materialmixen, färgerna och det unika med den. Min trogna följeslagare vid utgångar.
4. Mina tre par Levi´s Id Curve. Bästa jeansmodellen någonsin. Är väldigt glad för att jag tvingade mig själv att bli mätt inne på Levi´s i Göteborg, för nu har jag hittat en modell som är perfekt för min kropp. Har ni inte testat Id Curve – så gör det!
5. Mitt iPhoneskal från Marc By Marc Jacobs. Även detta beställde jag från shopbop. Perfekt!

SÄMSTA KÖP:

1. Min ljusa väska från Lilly By Sweden. Tror jag har använt den en gång sen jag köpte den.
2. Kläder som aldrig användes. T.ex. min puderrosa blus från VILA. Tur att man kan sälja av såna felköp.
3. Min ”pippi-tröja”. Hur fin jag än tycker den är så känns det bara så fel att ta på sig den. Kanske för att den inte riktigt är ”jag” eller så är det kanske för att jag förknippar den för mycket med småbarn.
4. Skor i fel storlek. Att stress-shoppa nya skor är inget att rekommendera. Mina fina skor från Din Sko är för stora, vilket jag inte märkte i butiken men väl vid första användningen hemma. Fick knappt med mig skorna när jag gick. Dem är trots allt favoriter.
5. Kläder i fel storlek. Som mina lädershorts från Gina Tricot. Så himla stora att dem bara blir liggandes.


Klicka på det understrukna för att komma till respektive inlägg om sakerna. Tackar Therese för utmaningen och sprider den vidare. Jag utmanar: Johanna, Emma, Markus, Yasha, Alexandra & Madde. Självklart får alla göra den, lämna en kommentar så kikar jag in er lista!