Nov 09 2011

namnlost-1_174254911

Blus, H&M Trend / Halsband, Weekday / Ringar, H&M /
Jeans, Bikbok / Väska, Marc By Marc Jacobs / Skor, Skopunkten

 

Vilken lycka det är när man kan komma i och knäppa ett par favoritjeans. Paret ovan har jag inte kunnat få på mig på ungefär två år. Idag finns det till och med lite spelrum i midjan. Hurra! För övrigt har jag haft en bra dag, trots skola. Hissen verkar aldrig gå upp så att säga. Affärsredovisning är inget roligt ämne. Men varför så glad då? Jo se ni, jag har ett par datum att se fram emot vilket gör att livet känns lite lättare. Hur har er dag varit?27/11 – Tentan är över. Hejdå affärsredovisning. Visserligen hej kalkylering, men det struntar vi i nu.
2-4/12 – Efterlängtad Stockholmsvisit. Shopping och dansföreställning. Hotell och bästa vännen.
10/12 – Nelly Catwalk intar Kalmar.
12/12 – Tatueringstid.