Sep 13 2011
Bästa köpet: Vårt allra bästa köp är nog vårt skåp från IKEA. Skåpet var länge en dröm och tillslut slog vi till. Rätt dyrt och otippat IKEA, men så jag älskar det. Sväljer hur mycket som helst. I skåpet förvarar vi mängder av böcker, tv-spel och diverse annat.

namnlost-3_165902988

Lyxigaste prylen: Eftersom både jag och min sambo har jobbat med elektronik så är vi rätt insnöade på dyr elektronik som inte alla gånger är nödvändigt. Så vi har mängder med ”lyxig” elektronik i vår lägenheten. Lyxigast av allt tycker jag nog är mina espressomaskiner (två st), mannen skulle säkert säga hans elgitarr eller hans högtalare. Skulle vi enas om något så skulle det nog bli projektorn.

namnlost-2_165903163

Mest nöjd med: Förutom skåpet från IKEA så jag nog mest nöjd med vår soffa HAAG från EM. Stor, mjuk och alldeles alldeles underbar.

img_2780_165903225

Minst nöjd med: Minst nöjd är jag med vårt sovrum. Det är så tomt på väggarna och nog för att vi gillar avskalat men sovrummet behöver mer mysfaktor.
img_2794_165903300
Om jag kunde trolla: Så skulle jag trolla fram en riktigt stor walk in closet där alla mina skor kunde stå samlade på ett och samma ställe.Charmigaste detaljen: Det charmigaste vi har är små objekt av oss själva. Till exempel vår tavla i pärlor som vi ”pärlade” ihop förra sommarn efter ett kort på oss. Eller bilden som hänger på vårt kylskåp, vi som south park figurer. Jag som en riktig fashionista med kavaj och rosett i håret (älskar kavajer och rosetter, samt att jag var brunhårig atm) och Rickard med sina alla spelkonsoller, färgglada kläder och Mac-logan. Sen får vi inte glömma tavlan på mig som min sambo har målat. Den får dock inte stå framme.
namnlost-1_165903534


Gör gärna listan ni också. Skriv bland kommentarerna när ni har gjort den så kan jag kika in.