Sep 13 2011

namnlost-2_165922397

Kavaj, H&M Trend / Klänning, Gina Tricot / Skor, Din Sko / Väska, Lindex
Haft en hyfsat produktiv dag. Hade föreläsning mellan 09.00-11.00 och mitt i föreläsningen så insåg jag varför min motivation har minskat drastiskt den senaste veckan. Jag tror det beror på vår föreläsare vi har haft den senaste veckan. Missförstå mig rätt, han är duktig det är han verkligen. Men jag tror nog att jag föredrar den första vi hade och som vi kommer ha framöver igen. I eftermiddags var jag och min studiegrupp hos vårt partnerföretag för att göra en intervju. Det gick väldigt bra och nu har vi en stadig grund att stå på till vår rapport. Sen har jag pluggat, hämtat paket och svarat på roliga mail. Jag har förresten fått äran att bli bloggrecensent åt Yves Rocher Sverige. Varje månad kommer jag att få hem produkter från Yves Rocher som jag ska testa, presentera och recensera här på bloggen. Verkligen en ära och det ska bli jättekul. Hoppas att ni också kommer att tycka det. Hur har er dag varit?