Sep 21 2011

Ska alldeles strax åka iväg till skolan för vår sista föreläsning på denna kurs. En repitionsföreläsning, väl behövligt. Förstår verkligen inte varför jag inte är mer nervös för tentan och varför jag inte känner mig stressad. Konstigt det där. Det är inte så att jag är självsäker och tror att jag klarar den ändå. Jag tror snarare att det handlar om att jag för första gången på länge faktiskt tillåter mig att känna ett lugn. Att det är okej om jag inte lyckas och att jag för min hälsa inte ska stressa så hårt. Eller något, jag ska sluta leka hobbypsykolog.

Vårt slutseminarium igår gick förresten bra och jag är stolt över slutresultatet. Jag tar det som en bra sak när läraren säger ”hmm.. ja jag ska nog hitta någonting som ni kan komplettera”. Hon kunde alltså inte peka ut något på rak arm, som med en del andra grupper. Och enligt henne så skulle alla komplettera. Sist men inte minst, böckerna på bilden kom igår. Det är till nästa kurs; marknadsföring. Tre böcker på tre veckor. Awesome. Så när tentan är skriven på lördag så är det bara att börja plugga till nästa.