Sep 30 2011

senast-overforda26_168257834 rimg0003_168257921

Say hello to my new love. Marc By Marc Jacobs – Preppy Nylon Natascha Bag.

Detta var alltså vad som låg i paketet från Shopbop. Jag nämnde ju för ett tag sedan att jag hade ett dilemma som gällde mitt köpstopp, ni kan läsa det här om ni missade vad det rörde sig om. Hur som så bestämde jag mig för att unna mig detta nu istället för att vänta till Göteborg (och betala dyrare pengar). Jag beställde först en plånbok som jag har spanat på ett tag och slog till när den visade sig vara på rea, fick ju dock ett mail senare om att den var slutsåld och så fick jag ett presentkort för besväret. Detta i sin tur gjorde att jag istället bestämde mig för att klicka hem väskan ovan, som jag också har suktat efter ett bra tag och passade på nu när jag hade ett presentkort. Beställde den i tisdags och igår kom den fram med bud. Det gick, med andra, snabbt över atlanten den här gången.Jag var och är som ett litet barn. Så himla lycklig och så sjukt nöjd över mitt köp. Perfekt storlek, går att ha crossover och så otroligt fina detaljer. Sen har ju som sagt Marc Jacobs en speciell plats i mitt hjärta. Välkommen hem min älskade Marc. Nu är det du och jag tills döden skiljer oss åt! Vad tycks?