Sep 25 2011

outfit_167658051

Blus, VILA / Halsband, H&M / Kjol, GINA TRICOT / Boots, CLARKS 

I mitt feedbackinlägg efterfrågades det mer tankar kring styling och outfits. Det vill säga hur jag matchar eller ”skapar” en outfit. Ska jag vara helt ärlig så tänker jag inte speciellt mycket när jag klär på mig. Jag utgår oftast i något plagg och ”skapar” därefter. Inte sällan låter jag min mage bestämma. Ni vet känslan av att ibland känna sig lite tung, uppsvälld eller skendräktig. Dessa dagar får magen bestämma och då blir det oftast klänning eller kjol, då jag inte vill trycka ner mig i ett par jeans. Utgå nu inte från att det alltid är så när ni ser mig i kjol/klänning!Kort och gott, jag klär mig efter humör och kroppskänsla. Utgår alltid ifrån något plagg, oftast nederdelar och så spinner jag vidare på det.