Aug 26 2011

Exif_JPEG_PICTURE

img_2130_163418469

Hej mina fina, mår ni bra? Ledsen för dåligt uppdatering igår, jag var upptagen med annat. Blir lite bättre idag, har förinställt inlägg under dagen. Idag startade jag min dag med frukostshopping på H&M med Johanna. Att shoppa vid halv åtta på morgonen var något nytt och visst kom jag hem med lite. Smink, strumpbyxor, saker på höstlistan och diverse annat, det gällde att passa på då det var 20% på allt. Är inte säker på allt än, något kanske åker tillbaka. Ovan får ni en liten tjuvkik.Nu försöker jag få i mig frukost, lättare än sagt för jag mår riktigt dåligt. Har blivit sjuk och är väldigt orkeslös. Men det är bara för mig att gilla läget då jag ska jobba hela helgen. Men något som skulle få mig att må lite bättre är era fina kommentarer!

ps. Ett stort grattis till Steph som blev mamma igår!