Aug 20 2011

senast-overforda_162601757

Idag har jag packat ner dem tunnaste sommarkläderna och så har jag packat upp höst/vinterkläderna. Crazy tänker ni säkert, men här nere i Kalmar har det varit höst i luften de senaste två veckorna. Så det så! I och med detta säsongsskifte så var jag ju tvungen att omorganisera lite i garderoberna. Långkjolar och de klänningar som funkar i höst/vinter har fått flytta över till den lilla garderoben. Där de hängde förut hänger numera alla tjocka koftor/tröjor. Har börjat sortera ut mina jeans/byxor också. Bort med ljusa tvättar, tunna byxor och chinos. I ena garderoben har jag två hyllor med kläder som kanske hinner användas igen innan det är dags för dem att bli nerpackade. Ja det var ungefär det, någon dag framöver är det väl dags att ta tag i alla skor. Har ni börjat ändra från sommar till höst?