Aug 22 2011

_m3e5776_new_large_162883824

Ännu ett varumärke i världsklass väljer att öppna butik i Bibliotekstan. I danska Group 88´s regi kommer Burberrys butik på Biblioteksgatan 6 att erbjuda 210 kvm brittiskt mode av högsta rang. Detta blir deras första fristående flaggskeppsbutik i Sverige. Butiken kommer att presentera ett fullkoncept för både man och kvinna, men också glasögon, väskor och doft. Burberry slår upp portarna i november och adressen blir Biblioteksgatan 6. Öppningsdatum blir den 18 november. Under hösten kommer även fler butiksöppningar att ske.”Att ett så anrikt och internationellt etablerat varumärke som Burberry väljer att öppna en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan, visar att vi på Hufvudstaden har agerat rätt och att utvecklingen går i linje mot det mål som vi har i att stärka området Bibliotekstan” säger Henrik Egnell chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.”

Bild + info: Bibliotekstan @ Mynewsdesk