Aug 02 2011

senast-overforda4_159801432

Ovan ser ni fyra olika appar som finns på min iPhone. Via H&M´s app får man ta del av det senaste modet och så kan man nätshoppa via mobilen och hitta närmaste butik. Skakar man på iPhonen kommer det upp erbjudanden (om det finns några tillgängliga). Bikboks app är ganska ny på min telefon. Där hittar man dem senaste butiksnyheterna, style guides och varje vecka finns ett förmånligt erbjudande. Ovan ser ni förra veckans. Via ZARA´s app kan man se alla produkter via kategorierna herr, dam, trf och ny kollektion. Även här kan man shoppa via mobilen och hitta närmaste butik. Avslutningsvis så har vi Topshop´s app där man får ta del av det allra senaste på modefronten och även här kan man hitta närmaste butik. Ett måste för alla fashionistas där ute i världen!