Aug 18 2011

img_2077_162231774

Nu när hösten börjar komma så är det viktigare än någonsin att ta hand om sina skor. Tänk på att syntet och textilskor inte klarar av snö och regn. Köp inte en sko i syntet och förvänta dig att den ska hålla dig varm och torr i vinter, för det gör den inte! Fodrade converse är inte heller en vintersko! Jag rekommenderar er att köpa läderbalsam, likt effekt på bilden, för att smörja in era syntet och skinnskor i. Läderbalsamet går in och vårdar på djupet, den impregnerar samtidigt skon och gör så att färgen får liv igen. Impregneringsspray är också bra till skinn (undvik det på syntet) men det lägger sig som en hinna på skon och vårdar inte lika bra som läderbalsamet. Effekt funkar till både skor, väskor, jackor och möbler. Effekt funkar på alla färger och finns i två storlekar. En investering!