Jul 05 2011

mzl-buodoixd-320x480-75_155886356 lv_155886198

Ni kanske känner till Louis Vuitton´s tjusiga reseguider (om inte kan ni kika på dem här). Vuitton tar det hela till en ny nivå genom sin iPhone-app ”Amble with Louis Vuitton”. I appen kan du skapa din egna unika tur: Ambles. Ta personliga bilder, anteckningar och videos längs vägen. Och spara platser du gillar mest, var som helst i världen. Du kan också hitta inspiration från andra Amblers för att utforska så mycket som möjligt på din resa. Eller få tips från exempelvis Sofia Coppola och Sarah Jessica Parker. Oavsett om du vill komma ihåg en promenad du har haft eller om du behöver förbereda ett besök på en ny destination, med Amble kommer du alltid vara redo att utforska världen. Appen hittar du på app-store, helt gratis. Vad väntar du på, ladda ner den nu!