Jul 17 2011

morten_157694606

Min fina vän, vi kan kalla henne el mörto, har fyndat denna fräsiga skjortklänning på ASOS´s rea. Hon har lite problem med att matcha den så jag tänkte ge henne lite inspiration. På dagen hade jag matchat klänningen med ett par primeboots (ett måste i varje kvinnas garderob), skinnväst och en crossoverbag (snarlik min darling från MBMJ). För användning på kvällen skulle jag köra på ett par klassiska pumps, i svart. Gärna med någon liten detalj som ovan, men inte för mycket. Tänk rock och inget annat. Till det en vanlig simpel svart kuvertväska. Ta med dig en svart kavaj ifall det blir för kallt. Riktigt snyggt hade det också varit med ett bredare nitskärp i midjan. Hoppas detta hjälpte dig lite, el mörto!

Primeboots, Nelly / Crossover-väska, Åhlens AW11 / Skinnväst, H&M AW11 / Kuvertväska, Modekungen / Pumps, Scorett AW11