Jul 07 2011

rimg0259_156223168

Jag kom ju fram till att jag inte hade några kort att sätta i ramarna jag köpte på IKEA. Men så insåg jag att det inte måste vara kort i dem. Lekte lite i photoshop och vips så var ramarna fyllda med två speciella låttexter. Till höger har jag satt in ”Dansa på min grav” med Bo Kaspers Orkester. Min absoluta favoritlåt och det är även därifrån jag tänker plocka text till min nästa tatuering. Till vänster är det texten till ”Sometime around midnight” med The Airbourne Toxic Event. En låt som ligger mig varmt om hjärtat. När jag och min sambo började dejta kunde vi sitta uppe till långt in på natten och prata om livet, skicka varandra låtar vi gillade via spotify och msn. Flera dagar i veckan, alltid lika sent, alltid lika underbart. Han skickade mig ”Sometime around midnight” och jag föll pladask. Inte bara för låten utan också för min man.