Jul 20 2011

20juli_158105527
Byxor m. vaxad yta, H&M / Tröja, Cubus / Skinnväst, H&M Trend
/ Väska, Åhlens / Ballerinas, Marc By Marc Jacobs (shopbop)
 

Idag är jag sjukt osexig (osminkad, träningsshorts, linne & bångstyrigt hår), min dejt med Madde ställdes in och min anledning till att bli människa försvann. Så jag har pluggat på mina rester, hinkat kaffe och klämt i mig en hel påse gifflar. Jag har gått ner ett par kilo på senaste så jag (och ingen annan heller för den delen) behöver inte nojja över min ”lilla” eftermiddagsfika. Iallafall, jag hoppas att dessa önske-kollage går bra de dagar då jag är softish?!Riktigt sugen på byxorna i kollaget, har ett par liknande ifrån förra året. Men de är något uttvättade efter att ha jobbat i dem, dem kanske går att färga om – någon som vet? Jag har aldrig varit mycket för västar tidigare men denna ifrån H&M har fastnat i huvudet på mig. Väskan är så lik min dröm från MBMJ, tror jag måste kika på den irl. Och till sist, ballerinaskorna. Så mycket jag!