Jun 02 2011

namnlost-1_150781989

För någon dag sedan gick jag förbi JC´s skyltfönster på lunchen och fick ett riktigt hallelujamoment. För i skylten satt den finaste klänningen jag någonsin skådat. En snabb sväng in på JC, letade fram klänningen och tog minsta storleken och tänkte den måste funka. Kollade på prislappen och fick lite ångest men tog ändå med den till kassan för att betala. Jag frågade säljaren hur länge det var öppet köp eftersom jag inte orkade prova. Det kändes ganska dumt att köpa en dyrare klänning nu såhär två veckor innan Stockholm och tre veckor innan Köpenhamn, men väl hemma och på så ångrar jag mig inte. Den är så fin och så skön. Och i mjukaste denim. Den är redan nu en favorit i garderoben här hemma och vi kommer att få många fina stunder tillsammans. Tycker ni att den känns igen så är den väldigt lik ACNE´s klänning ”Naia”. Ni hittar den som sagt på JC för femhundranittionio kronor.