Jun 16 2011

16juni_153135566

Linne, Gina Tricot / Byxor, Monki (gamla) / Ballerinas, Scorett /
Väska, Marc By Marc Jacobs / Klocka, Triwa / Halsband, BikBok

Måste säga att det är så skönt att min sambo har semester, för då kan han ta mina outfitsbilder med systemkameran. Bilderna blir så mycket bättre än med min digitalkamera, även om den vänstra bilden blev lite suddig såg jag nu. Jag tror bestämt att jag får köpa mig ett stativ och en fjärrutlösare till systemkameran. Eller så kanske jag ska slå till på min dröm; Canon G12. Jag får ta mig en funderare. Större delen av dagen har spenderats på jobbet. En väldigt rolig dag idag. Vi håller på med rean, märker och skyltar om. Sånt som jag tycker är så kul. Annars har jag hämtat paket, slagit in paket (sålt 5 par skor + annat) och varit på ett spännande möte. Jag håller tummar och tår för mig själv!