Mar 28 2011

bild_139983745

Okej nu kan jag avslöja allt jag har hållt hemligt de senaste veckorna. Söndagen den 13/3 var jag inne på Eurosko här i Kalmar och lämnade ett CV. Måndagen den 14/3 ringde butikschefen och ville ha en intervju med mig fredagen samma vecka (18/3). Det var det mötet jag skrev om. Måndagen där efter, det vill säga förra måndagen ringde chefen upp igen och undrade om jag kunde provjobba som idag. Nu är jag precis hemkommen efter en timme i butiken och i påsen här ovan ligger det tonvis med matrial som jag ska gå igenom tills nästa gång jag ska till butiken, i slutet av april. Då inte längre för att provjobba utan som anställd! Nu ska jag lämna Media Markt och vitvarornas värld och det kommer såklart att vara tråkigt. Men fan vad jag är taggad på allt nytt jag ska lära mig!

 

JAG HAR FÅTT JOBB!!!