Mar 21 2011

img_1375_138906391 img_1376_138906478

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen tipsade om en tävling där man kunde vinna en ”Linas matkasse”? Jag är en av 50 lyckliga i Kalmar som vann en kasse och den kom idag. Hemlevererad direkt till dörren. Tänk en stor ikeapåse full med grönsaker, pasta, burkar och så en vanlig plastkasse fylld av frys och kylvaror. Det är mycket mat! Så i en vecka framöver behöver vi endast laga mat efter medföljande recept. Det här kan bli bra och vilken lyx att få mat veckan innan lön. Veckans matsedel:
A Medel: Fisk i dill- och pepparrotsås med kokt potatis och vänskapssallad
B Medel: Spenat- och ricottacanelloni med två sorters sallader
C Medel: Persiljetoppad nikkalouktasoppa med bröd
D Snabb: Viltskavspasta med skogschampinjon och pepparrot
E Tuff: Doro Wat – etiopisk kycklinggryta med kokt ägg
Någon som har testat på ”Lina´s matkasse”?