Feb 17 2011

affordable_133170374

I vår lanserar Lindex sin fjärde kollektion av Affordable luxury signerad av Ewa Larsson. Vårens kollektion består av 14 olika plagg där nyckelorden är avslappnat, uppklätt, feminint och maskulint. Inspirationen kommer från kvinnliga stilikoner som Diana Vreeland och Marlene Dietrich. Vreeland för originalitet, stilsäkerhet och upptäckarglädje samt Dietrich för sitt fantastiska sätt att leka med manligt och kvinnligt. Kollektionen finns i storlekar från S-L och kommer att säljas i utvalda butiker på modekedjans samtliga marknader, samt online från och med den 27 april.

Ovan ser ni en liten del av kollektionen. Blusen, klänningen och det ena armbandet är mina favoriter. Om resten av kollektionen ser lika bra ut kan det nog bli ett eller annat köp. Vad tycker ni?

Bilder: Lindex