Jan 06 2011

img_0805_125750135 img_0809_125750204

Något jag borde bli bättre på är att läsa böcker. Förr i tiden läste jag konstant, men numera känns det som om tiden inte räcker till. Jag har i allafall galet många böcker att sätta tänderna i, ovan ser ni bara en liten procent. Älskar att läsa typiska chicklit böcker (Denise Rudberg är en stor favorit), en saftig deckare eller självbiografier. Favoriterna inom självbiografin är kända människor och gärna favoritbanden! Ovan ser ni ett par stycken, så som Guns n´Roses, och Mötley Crüe. Just nu läser jag Jenna Jamesons ” Att älska som en porrstjärna”. Jag har inte kommit så långt, pga plugg, men den är otroligt bra och jag har svårt att lägga ner den varje gång jag börjar läsa.

Läser ni mycket? Om ja, vad läser ni helst? Någon bok som man bara måste läsa?