Dec 09 2015

lucka9

Dagens lucka är i samarbete med ett av mina favoritmärken REN Clean Skincare. I vinstpotten ligger inte mindre än två Discovery Kit vilket betyder att två av er vinner varsitt kit. Discovery Kit är ett resekit med fyra vårdande ansiktsprodukter som passar alla hudtyper. REN Rosa Centifolia Express Make-Up Remover är en återfuktande makeupremover som även fungerar som rengöring och ansiktsvatten (50 ml). REN Vita Mineral Daily Supplement Moisturising Cream är en dagkräm som tillför huden fukt och näring (15 ml). REN Vita Mineral Omega 3 Optimum Skin Serum Oil är ett serum som ökar hudens lyster och fuktnivå och gör huden härlig mjuk (10 ml). REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel är en svalkande ögongel som dämpar svullnader och påsar under ögonen (3 ml). Ett perfekt kit för den som är nyfiken på RENs produkter men lika bra för den som redan är bekant med REN.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – RENs filosofi kan sammanfattas i tre ord, vilka? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Rens filosofi kan sammanfattas av dessa ord Performance (Prestanda), Purity (Renhet) och Pleasure (Njutning). Dagens två vinnare blev Helena Bertilsson och Rebecka Nil – Stort GRATTIS. Ni båda har fått varsitt mail. Var vänlig och svara på detta inom 24 timmar för att säkra era vinster.