Dec 08 2015

lucka8

I dagens lucka hittar vi årets holidaybox ifrån Glossybox. Det här är en special edition box som släpptes utöver den vanliga prenumerationen i slutet på november. Boxen finns bara i ett begränsat antal så det känns jätteroligt att kunna tävla ut en till någon av er. Boxen innehåller 6 fullsize-produkter till ett totalt värde över 1500 kr och själva boxen har fått ett superlyxigt utseende i vitt och roséguld. Den här vill ni inte missa. Vill du inte själv vinna den så var ändå med och tävla för att göra någon närstående glad.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Glossybox har spoilat en av de fem produkterna som är med i decemberboxen. Vilken produkt kommer alla prenumeranter att få? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Produkten jag sökte var ett värmespray ifrån Maria Nila. Vinnaren av denna fina box ifrån Glossybox blev Emma Nilsson. Ett mail är på väg, var vänlig och svara på detta inom 24 timmar för att säkra din vinst.