Dec 07 2015

lucka7

Då var det redan dags för lucka 7 och idag vinner en av er en komplett hudvårdsserie ifrån Oriflame. Serien som ligger i vinstpotten är Oriflames Ecollagen som bland annat innehåller extrakt av växtstamceller som lugnar och lindrar, hyaluronsyra samt Oriflames patenterade teknologi som gör huden fastare och främjar den naturliga kollagenproduktionen. Ett härligt paket med rengöring och krämer till ett värde av 1200 kr.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Vilka kärnvärden ligger till grund för Oriflames arbete? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Oriflames tre kärnvärden är passion, gemenskap & framåtanda. Jessica Hultén var en av alla som svarade rätt och blev också dagens vinnare – stort grattis! Ett mail är väg, svara på det inom 24 timmar för att säkra din vinst.