Dec 06 2015

lucka6

I dagens lucka hittar vi ett hårvårdskit till ett värde av 500 kr. Detta kit består av två vårdande produkter – schampo och balsam – från australiensiska hårvårdsmärket Original Mineral. Produkterna är främst baserade på naturliga mineraler samt essentiella oljor och är fria från sulfater, parabener eller andra allergiframkallande ämnen. Deras ”Maintain the Mane” är en återfuktande och vårdande serie som innehåller vitamin B5, rosmarin samt salvia.  Serien är särskilt anpassad för normalt till färgat hår och håret ska efter en tvätt bli kraftfullt, glansigt och lent.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågan – Original Mineral tilldelades två priser på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015, inom vilka kategorier och med vilka produkter? Ledtråd här.

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Original Mineral vann priser inom kategorierna Styling Series of the Year samt Styling Product of the Year. Produkterna de vann med var Frizzy Logic, Rootalicious, Atonic samt Style Guru. Vinnaren i denna lucka blev Frida Elmgren – Stort GRATTIS. Var vänlig och svara på ditt vinnarmail inom 24timmar för att säkra vinsten.