Dec 05 2015

lucka5

Dagens lucka är i samarbete med Maybelline och vinsten idag är deras kompletta jullook för 2015 till ett värde av 495 kr. Kollektionen består av mascaran Lash Sensational Intense Black, eyelinern Master Inc Matte Liner, krämskuggan Color Tattoo Eternal Gold, läppstiftet Color Sensational Red Revolution 470 samt nagellacket New York Spotlight Color Show. En komplett partymakeup med andra ord. Perfekt till de stundande högtiderna.

För att vara med och tävla ska du:

♥ Lämna EN kommentar med svaret på frågorna – (1) Vad heter Maybellines Holidaykollektion för 2015? Ledtråd här. (2) Hur lyder Maybellines klassiska reklamslogan?

♥ Glöm inte att lämna din mail i fältet för detta, det är då bara jag som ser den.


Tävlingen avslutas ikväll 23.59 och vinnaren kontaktas på den angivna mailen. Jag kommer även att skriva ut vinnaren i detta inlägg. Vinnaren har sedan 24 timmar på sig att svara på vinnarmailet, innan vinsten går vidare. Kommentarerna kommer först att visas vid tävlingens avslut och de kommentarer som inte följer tävlingsreglerna blir automatiskt ogiltiga! Tävlingen är endast öppen för läsare bosatta i Sverige. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. LYCKA TILL ♥


Maybellines holidaykollektion heter Celebrate it! och slogan som jag sökte var ”Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline.” Vinsten gick denna gång till Lackert – stort grattis. Svara på ditt vinnarmail inom 24h för att säkra vinsten.